View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 11, 2017 4:30 am





Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Servicing low mile Busa with old skool TRE? 
Author Message

Joined: Sun Mar 02, 2014 3:48 pm
Posts: 40
I assume there are some Busa guys on here? :mrgreen:

I have an '03 Busa in the shop that a friend of a friend brought in for service.

It is bone stock except for what looks like an old skool TRE...or a homemade one. There's a red on/off switch under the solo hump that goes to a connector under the tank. The connector under the tank goes over to the top of the trans on the RH side.

Anyway...the owner says the bike seems to idle rough, and wants a basic tune-up/check up.

Any recommendations on what to check and/or replace on this thing other than plugs and air filter?

Oh...it only has 2500 miles on it...lol.

I work on bikes all the time, but I've never had my hands on a Busa before. Any suggestions on what to check/clean/adjust, etc would be appreciated.

TIA,
Rem :thumbs:

_________________
Image


Sat Mar 15, 2014 3:58 pm
Profile

Joined: Mon Oct 21, 2013 11:42 pm
Posts: 35
Check the sync on the throttle bodies, and that old skool TRE sounds suspect to me

_________________
Ride fast, Ride Hard, Ride safe
Gen 1 Metallic Diablo Black, Block offs, PM Heathen wheels, Full Muzzy, PCIII, bonneville Box, Lowered, Blue leds, Gauge light change, scorpio alarm, Muzzy fan


Sat Mar 22, 2014 4:18 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
[ Advertise on ZX1441R.com ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.